https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/171913-ce6be1e9aa7b6176d4033a4a290e29316cbc3613/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Mandibules (2021)

6 Angst Geweld Grof taalgebruik
Mandibules (Quentin Dupieux) is een wilde surrealistische roadmovie over grote dromen en nog grotere rampen, in gang gezet door een gigantische vlieg
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Mandibules

6 Angst Geweld Grof taalgebruik
78 minuten 01-07-2021

Filmposter Mandibules

Mandibules (Quentin Dupieux) is een wilde surrealistische roadmovie over grote dromen en nog grotere rampen, in gang gezet door een gigantische vlieg

Jean-Gab en Manu, beiden niet het grootste licht, vinden in de kofferbak van hun auto een gigantische vlieg. Het duurt niet lang voordat ze op het lumineuze idee komen het beest te trainen, in de hoop er bakken met geld mee te verdienen. Mandibules is de nieuwste film van Quentin Dupieux (Deerskin), koning van het absurdisme.
Mandibules Mandibules Mandibules Mandibules Mandibules
Filmposter Filmposter Mandibules

Regisseur Mandibules

Quentin Dupieux

Schrijvers Mandibules

Onbekend

Cast Mandibules

Coralie Russier
Adèle Exarchopoulos
India Hair
David Marsais
Grégoire Ludig
Roméo Elvis

Filmagenda van Mandibules

Mandibules

Wil jij weten waar Mandibules op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mandibules draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mandibules informatie

Benieuwd waar Mandibules over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mandibules. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mandibules al heeft ontvangen.

Mandibules trailer

Benieuwd of Mandibules iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mandibules jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mandibules kunt kijken!