Manou the Swift

Manou the Swift

88 minuten Animatie 2018
Manou werd opgevoed door een paar zeemeeuwen en probeert op hun manier te vliegen, te vissen en te zwemmen, maar dat lukt hem niet goed. Zijn hele wereld stort ineen wanneer hij ontdekt dat hij geadopteerd werd en eigenlijk een kind is van de gehate gierzwaluwen. Als Manou op een dag één van de eieren van de meeuwen niet kan beschermen tegen de ratten, wordt hij verstoten door de boze groep. In zijn eentje verlaat hij zijn vertrouwde nest en maakt hij kennis met Parcival, een grappige parelhoen die niet kan vliegen. Samen ontmoeten ze nieuwe vrienden (Yusuf, Poncho en de indrukwekkende meisjeszwaluw Kalifa) en proberen ze een einde te maken aan de ratten die nog meer eieren komen stelen. Manou gaat op zoek naar zichzelf en is vastbesloten om de meeuwen te bewijzen wat hij waard is.

Geregisseerd door

Andrea Block

Christian Haas

Schrijvers

Axel Melzener

Phil Parker

Gregory Baranes

Andrea Block

Christian Haas

Cast

Willem Dafoe
Kate Winslet
Rob Paulsen
Josh Keaton

Alternatieve titels

Manou the Swift

Manou op de Meeuwenschool

Birds of a Feather

Bioscoopagenda van Manou the Swift

Manou the Swift

Wil jij weten waar Manou the Swift op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Manou the Swift draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Manou the Swift informatie

Benieuwd waar Manou the Swift over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Manou the Swift. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Manou the Swift al heeft ontvangen.

Manou the Swift trailer

Benieuwd of Manou the Swift iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Manou the Swift jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Manou the Swift kunt kijken!