Manou op de Meeuwenschool


Bekijk trailer

Manou op de Meeuwenschool

89 minuten Animatie 12-06-2019
De kleine vogel Manou groeit op in een meeuwennest. Wanneer hij leert vliegen, ontdekt hij dat hij geen meeuw is zoals zijn vader en moeder, maar een zwaluw. Als hij enkele andere zwaluwen ontmoet, leert Manou wie hij écht is. Zal het hem lukken om de twee zo verschillende vogelfamilies samen te brengen en hen daarmee als ware held te beschermen tegen het gevaar?

Geregisseerd door

Andrea Block

Christian Haas

Schrijvers

Axel Melzener

Phil Parker

Gregory Baranes

Andrea Block

Christian Haas

Cast

Willem Dafoe
Kate Winslet
Rob Paulsen
Josh Keaton

Alternatieve titels

Manou the Swift

Manou op de Meeuwenschool

Birds of a Feather

Bioscoopagenda van Manou op de Meeuwenschool

Helaas draait Manou op de Meeuwenschool niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 12-06-2019.

Manou op de Meeuwenschool

Wil jij weten waar Manou op de Meeuwenschool op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Manou op de Meeuwenschool draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Manou op de Meeuwenschool informatie

Benieuwd waar Manou op de Meeuwenschool over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Manou op de Meeuwenschool. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Manou op de Meeuwenschool al heeft ontvangen.

Manou op de Meeuwenschool trailer

Benieuwd of Manou op de Meeuwenschool iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Manou op de Meeuwenschool jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Manou op de Meeuwenschool kunt kijken!