All I Want for Christmas Is You (2016)

All I Want for Christmas Is You

91 minuten Animatie, Familie, Komedie 2016

Recensies All I Want for Christmas Is You

MovieMeter: 2,8

Filmposter All I Want for Christmas Is You

Wanneer de kleine Mariah in de huisdierenzaak de schattige puppy Princess opmerkt, hoeft ze niet langer over een kerstgeschenk na te denken. Maar voor die wens in vervulling kan gaan, moet ze eerst bewijzen dat ze geschikt is om voor een hondje te zorgen. Dus moet ze oppassen op Jack, de sjofele hond van haar oom en de grootste lastpak van de hele provincie. Jacks hilarische stunts dreigen de voorbereidingen voor een perfecte kerst helemaal in het honderd te sturen.

Bekijk het aanbod van All I Want for Christmas Is You

Filmposter Filmposter All I Want for Christmas Is You

Regisseur All I Want for Christmas Is You

Guy Vasilovich

Schrijvers All I Want for Christmas Is You

Temple Mathews

Cast All I Want for Christmas Is You

Henry Winkler
Mariah Carey
Breanna Yde
Laya DeLeon Hayes

All I Want for Christmas Is You

Wil jij weten waar All I Want for Christmas Is You op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar All I Want for Christmas Is You draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

All I Want for Christmas Is You informatie

Benieuwd waar All I Want for Christmas Is You over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over All I Want for Christmas Is You. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies All I Want for Christmas Is You al heeft ontvangen.

All I Want for Christmas Is You trailer

Benieuwd of All I Want for Christmas Is You iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de All I Want for Christmas Is You jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij All I Want for Christmas Is You kunt kijken!