Marighella

Marighella

155 minuten Drama, Actie, Thriller, Biografisch 2018
“Marighella” is een biografische film over Carlos Marighella, een marxistische Braziliaanse schrijver, politicus en guerrillastrijder die leefde in de 20e eeuw. Marighella groeit op in een arbeidersgezin. Als volwassene wordt hij regelmatig gearresteerd omwille van zijn kritiek. Hij wordt zelfs gefolterd. In 1967 besluit hij zelf de wapens op te nemen. Hij start met de Ação Libertadora Nacional om zich tegen het militaire bewind te verzetten.

Geregisseerd door

Wagner Moura

Schrijvers

Wagner Moura

Felipe Braga

George Walker Torres

Erez Milgrom

Mário Magalhães

George Walker

Cast

Herson Capri
Seu Jorge
Adriana Esteves
Bruno Gagliasso
Humberto Carrão
Ana Paula Bouzas
Bella Camero

Bioscoopagenda van Marighella

Helaas draait Marighella niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2018.

Marighella

Wil jij weten waar Marighella op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Marighella draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Marighella informatie

Benieuwd waar Marighella over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Marighella. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Marighella al heeft ontvangen.

Marighella trailer

Benieuwd of Marighella iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Marighella jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Marighella kunt kijken!