Mario

Als twee jonge voetbalspelers verliefd op elkaar raken, moeten ze een keuze maken tussen hun carrière of de liefde.

Bekijk trailer

Mario

119 minuten Drama 28-03-2019
MovieMeter: 4
Als twee jonge voetbalspelers verliefd op elkaar raken, moeten ze een keuze maken tussen hun carrière of de liefde.

Mario is een jonge succesvolle voetbalspeler. Sinds kort is hij voor het eerst smoorverliefd. Op Leon. De nieuwe voetbalspeler uit Hannover die bij zijn voetbalteam is gekomen. Samen delen ze een appartement en daar is de liefde overgeslagen. Maar twee voetballers die uit de kast willen komen is niet eerder vertoond. Vooral niet als de selectie voor het eerste elftal in Hamburg op handen is. Wie maakt de beste kans. Maar Mario wil daar niet aan denken. Zijn enige gedachten zijn bij Leon en dat begint binnen de club ook op te vallen en de eerste geruchten doen al snel de ronde. Mario ziet zijn kansen als profvoetballer in gevaren komen, maar hij wil Leon ook niet verliezen. Hij moet een keuze maken...

Geregisseerd door

Marcel Gisler

Schrijvers

Marcel Gisler

Thomas Hess

Frederic Moriette

Cast

Aaron Altaras
Jürg Plüss
Max Hubacher
Jessy Moravec

Bioscoopagenda van Mario

Helaas draait Mario niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-03-2019.

Mario

Wil jij weten waar Mario op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mario draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mario informatie

Benieuwd waar Mario over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mario. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mario al heeft ontvangen.

Mario trailer

Benieuwd of Mario iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mario jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mario kunt kijken!