Mario

Als twee jonge voetbalspelers verliefd op elkaar raken, moeten ze een keuze maken tussen hun carrière of de liefde.

Mario

119 minuten Drama 2018
MovieMeter: 4
Als twee jonge voetbalspelers verliefd op elkaar raken, moeten ze een keuze maken tussen hun carrière of de liefde.

Mario is een jonge voetballer. Voor het eerst in zijn leven wordt hij tot over zijn oren verliefd. Hij houdt van Leon, een nieuwe speler uit Duitsland, een spits. Weldra beginnen in het team geruchten over hun relatie te circuleren. Zo ziet Mario zijn carrière in gevaar komen. Hij wil namelijk spelen voor een club uit de eerste divisie. Hij komt nu voor een moeilijke keuze te staan.

Geregisseerd door

Marcel Gisler

Schrijvers

Marcel Gisler

Thomas Hess

Frederic Moriette

Cast

Aaron Altaras
Jürg Plüss
Max Hubacher
Jessy Moravec

Bioscoopagenda van Mario

Mario

Wil jij weten waar Mario op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mario draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mario informatie

Benieuwd waar Mario over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mario. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mario al heeft ontvangen.

Mario trailer

Benieuwd of Mario iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mario jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mario kunt kijken!