https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/160496-36111cd9cf8f960604fc76fe0ad54fd76735ed62/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Marionette (2020)

12 Angst Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
Who is really pulling the strings?

Marionette

12 Angst Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
112 minuten Mysterie, Thriller 01-10-2020

Filmposter Marionette

Who is really pulling the strings?

Na de tragische dood van haar man verhuist de Amerikaanse kinderpsychiater Marianne Winter (Thekla Reuten) naar Schotland om een nieuw leven te beginnen. Een van haar nieuwe patiënten is de tienjarige Manny (Elijah Wolf), een gesloten en geheimzinnige jongen die tekeningen maakt van traumatische gebeurtenissen en beweert dat hij haar toekomst kan sturen. Al snel beginnen Manny’s tekeningen verontrustende details over Marianne’s toekomst te weerspiegelen. Manny speelt ‘mind games’ met zijn psychiater en suggereert dat er een pistool in Marianne’s la ligt, maar ‘alleen als je kijkt’. Als Marianne kijkt ligt het pistool er daadwerkelijk... Kan Manny inderdaad de werkelijkheid controleren? Kan hij de toekomst beïnvloeden of ziet hij alleen de toekomst? Als Marianne ontdekt dat haar voorganger Dr McVittie (Peter Mullan) een morbide obsessie voor Manny had ontwikkeld, verliest Marianne langzaam maar zeker haar grip op de realiteit die haar leven zal laten ontsporen.

Bekijk het aanbod van Marionette

Regisseurs Marionette

Elbert van Strien

Elbert van Stien

Schrijvers Marionette

Elbert van de Strien

Cast Marionette

Peter Mullan
Rebecca Front
Thekla Reuten
Sam Hazeldine
Bill Paterson
Emun Elliott
Elija Wolf
Emun Elliot
Dawne Steele

Marionette

Wil jij weten waar Marionette op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Marionette draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Marionette informatie

Benieuwd waar Marionette over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Marionette. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Marionette al heeft ontvangen.

Marionette trailer

Benieuwd of Marionette iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Marionette jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Marionette kunt kijken!