Marjolein Meijers (2022)

Marjolein Meijers

90 minuten 23-05-2022
Bankroet, platzak en finaal aan de grond: zo laat Niemands Meisje, de nieuwste muziektheatershow van Marjolein ('Berini') Meijers en haar muzikanten, zich het best omschrijven. De elektriciteit is afgesloten en de deurwaarder heeft beslag gelegd op al haar bezittingen. Wat rest is een plastic boodschappentas waar haar ukelele net in past. Maar als alle zekerheden wegvallen, blijft er één ding overeind: muziek! Niemands Meisje is een rauwe komedie over gebroken hoop op de ruïnes van idealen. Met haar muzikale talent en de skills van een rascomédienne brengt Marjolein een theatershow vol heartbreakers en tearjerkers, muzikaal ondersteund door Walter en Onno Kuipers. Voor deze voorstelling tekent theatermaker Daphne de Bruin voor tekst en regie. De liedteksten zijn van Marjoleins eigen hand. Deze nieuwe samenwerking brengt inktzwarte satire en swingende muziek samen in een show die zwaar in het rood begint, maar eindigt met een positief saldo. Toegangsprijs € 12,00 Donateurs € 10,00

Regisseur Marjolein Meijers

Onbekend

Schrijvers Marjolein Meijers

Onbekend

Cast Marjolein Meijers

Onbekend

Marjolein Meijers

Wil jij weten waar Marjolein Meijers op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Marjolein Meijers draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Marjolein Meijers informatie

Benieuwd waar Marjolein Meijers over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Marjolein Meijers. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Marjolein Meijers al heeft ontvangen.

Marjolein Meijers trailer

Benieuwd of Marjolein Meijers iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Marjolein Meijers jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Marjolein Meijers kunt kijken!