Marjolijn van Kooten - Ongestoord (2020)

Marjolijn van Kooten - Ongestoord

10-07-2020
Het psychiatrisch cabaret van Marjolijn van Kooten wordt ongelofelijk goed ontvangen. Tussen de lachbuien door voelt haar publiek zich getroost en verbonden door haar relativerende humor en ontroerende liedteksten. Na het succes van de theatervoorstellingen ‘Geen paniek’ en ‘Ik zie de bui al hangen’ is er nu ‘Ongestoord’, alweer boordevol zwarte humor. Wat blijft er van je over als je geen patiënt meer bent? Wat is dan je identiteit? Ben je dan… eh…normaal? Wat is dat eigenlijk, normaal zijn? Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt. Maarja, de humor zit toch vaak in tragiek en ellende. Dus kom maar op met die tegenslag; met de moed der wanhoop zet Van Kooten haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen over. Want humor blijkt nog altijd het beste medicijn. En Van Kooten heeft de lach aan haar kont hangen! Deze avond is 100% anti-depressief Bijwerkingen: lachstuipen en troost. Je knapt er echt van op.

Regisseur Marjolijn van Kooten - Ongestoord

Onbekend

Schrijvers Marjolijn van Kooten - Ongestoord

Onbekend

Cast Marjolijn van Kooten - Ongestoord

Onbekend

Filmagenda van Marjolijn van Kooten - Ongestoord

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Marjolijn van Kooten - Ongestoord draait helaas niet in de bioscoop

Marjolijn van Kooten - Ongestoord

Wil jij weten waar Marjolijn van Kooten - Ongestoord op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Marjolijn van Kooten - Ongestoord draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Marjolijn van Kooten - Ongestoord informatie

Benieuwd waar Marjolijn van Kooten - Ongestoord over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Marjolijn van Kooten - Ongestoord. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Marjolijn van Kooten - Ongestoord al heeft ontvangen.

Marjolijn van Kooten - Ongestoord trailer

Benieuwd of Marjolijn van Kooten - Ongestoord iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Marjolijn van Kooten - Ongestoord jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Marjolijn van Kooten - Ongestoord kunt kijken!