Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret) (2020)

Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret)

10-07-2020
Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto ‘Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken’. In Geen Viking doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard. Wie de afgelopen jaren één of meer van zijn onstuimige optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot … wat sleept de Brabantse komiek nu het podium op? Van de Veerdonk zelf: ‘Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking’.

Regisseur Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret)

Onbekend

Schrijvers Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret)

Onbekend

Cast Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret)

Onbekend

Filmagenda van Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret)

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret) draait helaas niet in de bioscoop

Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret)

Wil jij weten waar Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret) informatie

Benieuwd waar Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret) al heeft ontvangen.

Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret) trailer

Benieuwd of Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mark van de Veerdonk - Geen Viking (cabaret) kunt kijken!