Marketa Lazarová (1966)

Marketa Lazarová

162 minuten Drama, Romantiek, Historisch 1966

Recensies Marketa Lazarová

MovieMeter: 3,89
Rotten Tomatoes 100

Filmposter Marketa Lazarová

Mikolás en zijn broer Adam beroven reizigers voor hun tirannieke vader Kozlík. Één van hun overvallen mislukt waardoor ze met een Duitse gijzelaar komen te zitten en een gevlucht slachtoffer dat de Koning gaat waarschuwen. Kozlík bereidt zich voor op wraak van de Koning en probeert mensen te mobiliseren hem bij te staan in de komende oorlog. Maar de Koning doet tevens beroep op zijn onderdanen door de strijd om te dopen in een gevecht tussen Christendom en Heidenen.
Filmposter Filmposter Marketa Lazarová

Regisseur Marketa Lazarová

Frantisek Vlácil

Schrijvers Marketa Lazarová

Frantisek Pavlícek

Frantisek Vlácil

Vladislav Vancura

Cast Marketa Lazarová

Magda Vásáryová
Frantisek Velecký
Josef Kemr
Nada Hejna
Jaroslav Moucka

Marketa Lazarová

Wil jij weten waar Marketa Lazarová op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Marketa Lazarová draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Marketa Lazarová informatie

Benieuwd waar Marketa Lazarová over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Marketa Lazarová. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Marketa Lazarová al heeft ontvangen.

Marketa Lazarová trailer

Benieuwd of Marketa Lazarová iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Marketa Lazarová jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Marketa Lazarová kunt kijken!