Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde (2024)

Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde

24-02-2024
Marlijn Weerdenburg stond eerder in Floralis met een Try-out van haar programma. 23 maart is de première in de Kleine Komedie. Marlijn wil bij ons in Lisse graag haar allerlaatste Try-out doen! Marlijn zingt de longen uit haar lijf, maakt ze pijn bespreekbaar, maar deelt ze ook haar dankbaarheid voor het leven. Rauw en met de billen bloot, een voorstelling die gaat over de essentie van het leven. 2021 was een bewogen jaar in het persoonlijke leven van Marlijn. Ze verloor haar moeder, terwijl ze zwanger was van haar tweede zoon. Leven en dood lagen nog nooit zo dicht bij elkaar. De grote gebeurtenissen, met alle emotie die deze met zich meebrengen, resulteerden in een prachtig nieuw album. De nummers hierop zijn het geluid van haar leven, het leven op het scherpst van de snede. Marlijn speelt momenteel de hoofdrol in de musical Diana en Zonen. Daarnaast is ze te zien als presentatrice van het populaire Moltalk. Deze duizendpoot, brengt in 2022 haar album SAMEN uit. Ze schreef hiervoor met Paul de Munnik, Bertolf en Izaline Calister.

Regisseur Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde

Onbekend

Schrijvers Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde

Onbekend

Cast Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde

Onbekend

Filmagenda van Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde

Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde

Wil jij weten waar Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde informatie

Benieuwd waar Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde al heeft ontvangen.

Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde trailer

Benieuwd of Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Marlijn Weerdenburg - Mijn buik vol van de liefde kunt kijken!