https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/209929-a32b92708ab95ffa4b5d7b6b0dba98813e63b8c7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Marlowe (2023)

16
Voor privédetective Philip Marlowe gaan de zaken de laatste tijd wat traag. Maar wanneer de glamoureuze erfgename Clare Cavendish hem vraagt haar ex-geliefde op te sporen, komt hij al snel voor een groot raadsel te staan.

Marlowe

16
110 minuten 16-03-2023

Filmposter Marlowe

Voor privédetective Philip Marlowe gaan de zaken de laatste tijd wat traag. Maar wanneer de glamoureuze erfgename Clare Cavendish hem vraagt haar ex-geliefde op te sporen, komt hij al snel voor een groot raadsel te staan.

Voor privédetective Philip Marlowe (Liam Neeson) gaan de zaken in Los Angeles de laatste tijd wat traag. Dan arriveert er een nieuwe klant: de jonge en aantrekkelijke Clare Cavendish (Diane Kruger), dochter van Hollywood-actrice Dorothy Quincannon (Jessica Lange). Ze wil dat Marlowe haar voormalige minnaar, drugsdealer en rokkenjager Nico Peterson, opspoort. Peterson zou vermoord zijn bij de Corbata Club, een exclusieve club voor de rich and famous van LA, maar Clare is ervan overtuigd dat hij nog leeft en zijn dood in scène is gezet. Tijdens zijn onderzoek raakt Marlowe niet alleen in de ban van de verleidelijke Clare, maar komt hij ook in aanraking met de louche praktijken die schuil blijken te gaan achter de schermen van de Corbata Club en Hollywoods filmindustrie. Het wordt pijnlijk duidelijk dat Bay City’s rijkste families en machtigste inwoners tot alles bereid zijn om hun fortuin te beschermen.

Bekijk het aanbod van Marlowe

Regisseur Marlowe

Neil Jordan

Schrijvers Marlowe

Onbekend

Cast Marlowe

Diane Kruger
Jessica Lange
Liam Neeson

Marlowe

Wil jij weten waar Marlowe op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Marlowe draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Marlowe informatie

Benieuwd waar Marlowe over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Marlowe. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Marlowe al heeft ontvangen.

Marlowe trailer

Benieuwd of Marlowe iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Marlowe jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Marlowe kunt kijken!