Mart Hillen (2020)

Mart Hillen

90 minuten 08-08-2020
Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een hele band. Mart Hillen is er zo een: hij speelt de melodie en de baspartij, en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Of in de woorden van radio DJ Giel Beelen: ‘Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar’. Samen met niemand minder dan regisseur en theatervakvrouw Leoni Jansen maakt hij een prachtig soloconcert. Hij verbindt zijn virtuoze gitaarspel met grappige en persoonlijke verhalen. De weergaloze manier waarop hij nummers van onder meer Marco Borsato, Michael Jackson en U2 speelt, levert een zeer toegankelijk en gevarieerd programma op. In 2016 won Mart de theaterwedstrijd Rabo On Stage in Zutphen en de Fingerstyle Academy Awards in Amsterdam waarna hij speelde met ’s werelds beste akoestische gitarist Tommy Emmanuel. ‘Ik denk dat ik wel met pensioen kan’, was zijn uitspraak toen hij Mart hoorde spelen. Entree € 11, - / donateurs € 9,-

Regisseur Mart Hillen

Onbekend

Schrijvers Mart Hillen

Onbekend

Cast Mart Hillen

Onbekend

Mart Hillen

Wil jij weten waar Mart Hillen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mart Hillen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mart Hillen informatie

Benieuwd waar Mart Hillen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mart Hillen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mart Hillen al heeft ontvangen.

Mart Hillen trailer

Benieuwd of Mart Hillen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mart Hillen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mart Hillen kunt kijken!