Martijn Kardol (2021)

Martijn Kardol

12-05-2021
Welkom (try-out) In zijn tweede programma Welkom staat de voordeur op een kier. Maakt Martijn hem verder open of gooit hij de deur dicht? Martijn is ook elke maandag te horen in de ochtendshow op 3FM als columnist en hij studeerde Zweeds en sociologie. Bang is een van de sterkste debuutprogramma’s van een doodgewone jongen uit Barneveld van de afgelopen jaren. Zorg dat je deze 'begenadigd ouwehoer' (Theaterkrant) niet mist in de theaters! 'Indrukwekkend' (NRC), 'uitstekende verteller' (de Volkskrant) en 'een geweldige winnaar' (DVHN) schreef de pers nadat Martijn alle prijzen op het Leids en Groninger Studenten Cabaret Festival won. Zijn debuutprogramma Bang werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken. 'Zo veel fijne zelfspot.' (**** Volkskrant), 'Hilarische anekdotes om de angst mee te bezweren.' (**** Theaterkrant) en 'Een innemend verteller met een sterke timing'. (*** NRC) De pers over Martijn: 'Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.' (**** Volkskrant) 'Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën.' (**** DVHN) Prijzen: Jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2016. Jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2015.

Regisseur Martijn Kardol

Onbekend

Schrijvers Martijn Kardol

Onbekend

Cast Martijn Kardol

Onbekend

Filmagenda van Martijn Kardol

Martijn Kardol

Wil jij weten waar Martijn Kardol op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Martijn Kardol draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Martijn Kardol informatie

Benieuwd waar Martijn Kardol over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Martijn Kardol. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Martijn Kardol al heeft ontvangen.

Martijn Kardol trailer

Benieuwd of Martijn Kardol iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Martijn Kardol jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Martijn Kardol kunt kijken!