Martijn Koning (2020)

Martijn Koning

13-07-2020
UITVERKOCHT Martijn Koning: oudejaarsconference 2019 Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit Martijn Koning zal het jaar 2019 te lijf gaan zoals alleen hij dat kan: met een onstuimige energie, denderend door de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, porrend, uitdagend en van de hak op de tak. Een stier door de porseleinkast, de actualiteit als rode lap. Zijn Oudejaars heeft geheid de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’; 90 minuten pure stand-up comedy. RTL4 zendt de Oudejaarsconference van Martijn Koning uit op een koninklijk tijdstip: 31 december – primetime. Martijn Koning: “Ik heb een niet te stoppen drang om mijn hart te luchten.” “Hij is zijn eigen dolgedraaide doventolk” (Volkskrant). De pers over Martijn Koning: NRC (****) : “Binnen het genre van de stand-up staat Koning aan de top.” Trouw : “Koning is een meester in het vinden van humor in alledaagse situaties.” Volkskrant (****): “Koning toont zijn grote verteltalent…” Dagblad vh Noorden (****): “Hij maakt er in een adembenemend tempo een geweldige stoeipartij van. Spits en fantasierijk, vooral.” AD(***): “Martijn Koning verheft slap geouwehoer over de tergende alledaagsheid der dingen dikwijls tot kunst.” Parool: “Hij snapt dat het uitvergroten van je eigen mankementen vrijwel altijd op de lachspieren werkt.” Theaterkrant (Keuze van de Criticus): “Koning van de dieren is het beste dat Koning tot nu toe heeft gemaakt.”

Regisseur Martijn Koning

Onbekend

Schrijvers Martijn Koning

Onbekend

Cast Martijn Koning

Onbekend

Filmagenda van Martijn Koning

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Martijn Koning draait helaas niet in de bioscoop

Martijn Koning

Wil jij weten waar Martijn Koning op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Martijn Koning draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Martijn Koning informatie

Benieuwd waar Martijn Koning over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Martijn Koning. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Martijn Koning al heeft ontvangen.

Martijn Koning trailer

Benieuwd of Martijn Koning iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Martijn Koning jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Martijn Koning kunt kijken!