Martin Eden

129 minuten 21-11-2019
De zeeman Martin Eden redt Arturo, de jongste zoon uit een rijke familie, uit een penibele situatie. Die neemt hem mee naar zijn huis waar hij Elena, Arturo’s zus ontmoet. Hij is op slag verliefd. De jonge, aantrekkelijke en verfijnde vrouw is bovendien een symbool van de sociale status waarnaar hij streeft. Martins droom is om ondanks zijn bescheiden afkomst en de vele obstakels schrijver te worden. Via de oudere intellectueel Russ Brissenden belandt hij echter in socialistische kringen, waardoor hij in conflict komt met Elena en de burgerlijke wereld.

Geregisseerd door

David Michael O'Neill

Pietro Marcello

Schrijvers

Jack London

David Michael O'Neill

Cast

Carlo Cecchi
Luca Marinelli
Jessica Cressy
Vincenzo Nemolato

Bioscoopagenda van Martin Eden

Martin Eden

Wil jij weten waar Martin Eden op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Martin Eden draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Martin Eden informatie

Benieuwd waar Martin Eden over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Martin Eden. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Martin Eden al heeft ontvangen.

Martin Eden trailer

Benieuwd of Martin Eden iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Martin Eden jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Martin Eden kunt kijken!