Masa ile Koca Ayi 2


Bekijk trailer

Masa ile Koca Ayi 2

Animatie, Familie 2017
Masha en de Beer keren, na het succes van deel 1, in 2019 terug naar de bioscoop! In Masha en de Beer 2 beleven Masha (Een ondeugend meisje dat niet stil kan zitten) en de vriendelijke Beer enkele leuke, grappige en vermakelijke nieuwe avonturen op het grote doek. Ook haar andere vriendjes Panda, Pinguïn, Rosie het varken en Tijger zijn weer van de partij. Van logeerpartijtjes tot een potje ijshockey en van apenstreken tot zeemeerminnen, met Masha en de Beer is het altijd een dolle boel! Het perfecte uitje voor de allerkleinsten die dagelijks genieten van de populaire familieserie op Zapp!

Geregisseerd door

Oleg Kuzovkov

Schrijvers

Onbekend

Cast

Nisan Aktas
Enes Batur
Çagla Demirel
Basak Karahan

Alternatieve titels

Masha en de Beer 2

Masa ile Koca Ayi 2

Bioscoopagenda van Masa ile Koca Ayi 2

Helaas draait Masa ile Koca Ayi 2 niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

Masa ile Koca Ayi 2

Wil jij weten waar Masa ile Koca Ayi 2 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Masa ile Koca Ayi 2 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Masa ile Koca Ayi 2 informatie

Benieuwd waar Masa ile Koca Ayi 2 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Masa ile Koca Ayi 2. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Masa ile Koca Ayi 2 al heeft ontvangen.

Masa ile Koca Ayi 2 trailer

Benieuwd of Masa ile Koca Ayi 2 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Masa ile Koca Ayi 2 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Masa ile Koca Ayi 2 kunt kijken!