Masha en de Beer 2


Bekijk trailer

Masha en de Beer 2

70 minuten Animatie, Familie 10-04-2019
Masha en de Beer keren, na het succes van deel 1, in 2019 terug naar de bioscoop! In Masha en de Beer 2 beleven Masha (Een ondeugend meisje dat niet stil kan zitten) en de vriendelijke Beer enkele leuke, grappige en vermakelijke nieuwe avonturen op het grote doek. Ook haar andere vriendjes Panda, Pinguïn, Rosie het varken en Tijger zijn weer van de partij. Van logeerpartijtjes tot een potje ijshockey en van apenstreken tot zeemeerminnen, met Masha en de Beer is het altijd een dolle boel! Het perfecte uitje voor de allerkleinsten die dagelijks genieten van de populaire familieserie op Zapp!

Geregisseerd door

Oleg Kuzovkov

Schrijvers

Onbekend

Cast

Nisan Aktas
Enes Batur
Çagla Demirel
Basak Karahan

Alternatieve titels

Masha en de Beer 2

Masa ile Koca Ayi 2

Bioscoopagenda van Masha en de Beer 2

Helaas draait Masha en de Beer 2 niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 10-04-2019.

Masha en de Beer 2

Wil jij weten waar Masha en de Beer 2 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Masha en de Beer 2 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Masha en de Beer 2 informatie

Benieuwd waar Masha en de Beer 2 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Masha en de Beer 2. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Masha en de Beer 2 al heeft ontvangen.

Masha en de Beer 2 trailer

Benieuwd of Masha en de Beer 2 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Masha en de Beer 2 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Masha en de Beer 2 kunt kijken!