Masazysta (2020)

Masazysta

113 minuten 2020
De Oekraïense Zenia is in Polen werkzaam als masseur. Hij verleent zijn diensten bij de klanten thuis, die veelal bestaan uit behoeftige en ambitieuze inwoners binnen een gesloten gemeenschap. Ook biedt hij ze een luisterend oor voor hun problemen en de geheimen die ze prijsgeven en kan hierdoor gezien worden als een soort goeroe. Zowel zijn atletische figuur als zijn helende uitwerking maken van hem een lustobject in de gemeenschap.

Regisseur Masazysta

Onbekend

Schrijvers Masazysta

Onbekend

Cast Masazysta

Agata Kulesza
Weronika Rosati
Alec Utgoff

Filmagenda van Masazysta

Masazysta

Wil jij weten waar Masazysta op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Masazysta draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Masazysta informatie

Benieuwd waar Masazysta over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Masazysta. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Masazysta al heeft ontvangen.

Masazysta trailer

Benieuwd of Masazysta iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Masazysta jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Masazysta kunt kijken!