Maschile Singolare (2021)

Maschile Singolare

101 minuten 2021

Filmposter Maschile Singolare

De 30-jarige Antonio zijn leven staat op zijn kop nadat hij plotseling wordt gedumpt door zijn partner. Gewend aan zijn afhankelijke leven staat hij er opeens alleen voor. Hij moet op zoek naar een nieuw appartement, een nieuwe baan en nieuwe interesses. Al snel vindt hij een appartement en begint hij te werken bij een lokale bakkerij. Daarnaast begint hij zijn leven te herontdekken en ontmoet hij nieuwe mensen. Was hij toch niet zo afhankelijk als hij dacht?
Filmposter Filmposter Maschile Singolare

Regisseur Maschile Singolare

Matteo Pilati

Schrijvers Maschile Singolare

Onbekend

Cast Maschile Singolare

Eduardo Valdarnini
Giancarlo Commare
Gianmarco Saurino

Maschile Singolare

Wil jij weten waar Maschile Singolare op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Maschile Singolare draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Maschile Singolare informatie

Benieuwd waar Maschile Singolare over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Maschile Singolare. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Maschile Singolare al heeft ontvangen.

Maschile Singolare trailer

Benieuwd of Maschile Singolare iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Maschile Singolare jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Maschile Singolare kunt kijken!