Masha en de Beer

Masha en de Beer

50 minuten
Masha is een vrolijk en kwiek meisje dat zich graag overal mee bemoeit. Haar beste vriend is… een beer! Een grote bruine beer die het circus is ontvlucht en in het bos is komen wonen. Hij vindt het daar lekker rustig, maar soms is hij ook wel erg eenzaam. Komt dat even goed uit: Masha kan wel een speelkameraad gebruiken. Samen beleven ze veel spannende avonturen in het bos! De allernieuwste peuter- en kleutervoorstelling van Poppentheater Koekla over de vriendschap tussen een meisje en een grote, sterke beer is gebaseerd op een geliefd Russisch sprookje. Met prachtige poppen en wondermooie muziek belooft het een feest voor jong en oud te worden.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Masha en de Beer

Helaas draait Masha en de Beer niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 20-11-2019.

Masha en de Beer

Wil jij weten waar Masha en de Beer op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Masha en de Beer draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Masha en de Beer informatie

Benieuwd waar Masha en de Beer over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Masha en de Beer. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Masha en de Beer al heeft ontvangen.

Masha en de Beer trailer

Benieuwd of Masha en de Beer iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Masha en de Beer jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Masha en de Beer kunt kijken!