https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/216069-664702b02d412c26caadaeb263035d682f03c526/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Masha en de Beer – Winterpret en meer! (2023)

AL
Beleef nieuwe avonturen met Masha en de Beer, van een bezoekje naar een bruiloft tot een winters verhaal vol magie.

Masha en de Beer – Winterpret en meer!

AL
73 minuten 13-12-2023

Filmposter Masha en de Beer – Winterpret en meer!

Beleef nieuwe avonturen met Masha en de Beer, van een bezoekje naar een bruiloft tot een winters verhaal vol magie.

Masha en de Beer – Winterpret en meer! De nieuwe avonturen van Masha en de Beer beginnen bij een bruiloft. En zoals altijd, wanneer Masha van de partij is, volgen er problemen! Masha zorgt voor opschudding als ze zich vermaakt met de sluier van de bruid, op de duiven jaagt en op een kar rond racet met daarop de bruidstaart. Maar er is meer. Zo neemt Masha ons ook mee in een winters verhaal vol magie. In dit verhaal staan de twaalf maanden centraal. Masha en haar nieuwe vriend Januari doen er alles aan om iedereen warm te maken voor het winterfeest. Maak je klaar voor onverwachte wendingen, verrassende ontmoetingen en oneindig veel plezier!

Bekijk het aanbod van Masha en de Beer – Winterpret en meer!

Regisseur Masha en de Beer – Winterpret en meer!

Artem Naumov

Schrijvers Masha en de Beer – Winterpret en meer!

Onbekend

Cast Masha en de Beer – Winterpret en meer!

Onbekend

Filmagenda van Masha en de Beer – Winterpret en meer!

Masha en de Beer – Winterpret en meer!

Wil jij weten waar Masha en de Beer – Winterpret en meer! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Masha en de Beer – Winterpret en meer! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Masha en de Beer – Winterpret en meer! informatie

Benieuwd waar Masha en de Beer – Winterpret en meer! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Masha en de Beer – Winterpret en meer!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Masha en de Beer – Winterpret en meer! al heeft ontvangen.

Masha en de Beer – Winterpret en meer! trailer

Benieuwd of Masha en de Beer – Winterpret en meer! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Masha en de Beer – Winterpret en meer! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Masha en de Beer – Winterpret en meer! kunt kijken!