Mass

12 Angst Grof taalgebruik
111 minuten 2021

Filmposter Mass

Jaren geleden lag de zoon van Richard en Linda aan de basis van een grote tragedie. Deze gewelddadige gebeurtenis had ook een grote impact op de levens van Jay en Gail. Hun zoon was immers een slachtoffer. Nu zijn de vier volwassenen bereid om samen een gesprek te voeren, in de hoop dat ze verder kunnen met hun leven. Ze spreken af in een kerkje.
Filmposter Filmposter Mass

Regisseur Mass

Fran Kranz

Schrijvers Mass

Onbekend

Cast Mass

Jason Isaacs
Ann Dowd
Martha Plimpton

Filmagenda van Mass

Mass

Wil jij weten waar Mass op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mass draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mass informatie

Benieuwd waar Mass over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mass. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mass al heeft ontvangen.

Mass trailer

Benieuwd of Mass iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mass jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mass kunt kijken!