Matar Cangrejos (2024)

Matar Cangrejos

16-06-2024
Een portret van een bepaalde plaats en tijd: het Tenerife van de jaren 90. De jeugd van scenarist en regisseur Omar Razzak vormt de inspiratiebron voor deze film. Een familieportret vanuit het perspectief van een zus en broer die op het punt staan hun kindertijd achter zich te laten.

Regisseur Matar Cangrejos

Omar Al Abdul Razzak Martinez

Schrijvers Matar Cangrejos

Onbekend

Cast Matar Cangrejos

Paula Campos
Agustín Díaz
Sigrid Sjel

Matar Cangrejos

Wil jij weten waar Matar Cangrejos op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Matar Cangrejos draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Matar Cangrejos informatie

Benieuwd waar Matar Cangrejos over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Matar Cangrejos. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Matar Cangrejos al heeft ontvangen.

Matar Cangrejos trailer

Benieuwd of Matar Cangrejos iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Matar Cangrejos jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Matar Cangrejos kunt kijken!