Matrix Resurrections (2022)

Matrix Resurrections

18-01-2022
The Matrix Resurrections van grensverleggend filmmaker Lana Wachowski is de langverwachte vierde film in een franchise die het scifi-genre voorgoed heeft veranderd. In deze nieuwe film keren Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss terug als hun beroemde personages Neo en Trinity. In The Matrix Resurrections keren we terug naar een wereld die bestaat uit twee realiteiten: het alledaagse leven en wat daarachter verborgen gaat. Om erachter te komen of zijn realiteit een fysieke of mentale constructie is en om te ontdekken wie hij werkelijk is, moet Mr Anderson er weer voor kiezen om het witte konijn te volgen. En als Thomas, of Neo, iets geleerd heeft, dan is het wel dat keuzevrijheid, ondanks dat het een illusie is, de enige manier is om de Matrix in of uit te komen. Neo weet natuurlijk al lang wat hij moet doen. Maar wat hij niet weet, is dat de Matrix sterker, beter beveiligd en gevaarlijker is dan ooit tevoren. Déjà vu.

Regisseur Matrix Resurrections

Lana Wachowski

Schrijvers Matrix Resurrections

Onbekend

Cast Matrix Resurrections

Christina Ricci
Yahya Abdul-Mateen II
Keanu Reeves
Carrie-Anne Moss
Jada Pinkett Smith
Neil Patrick Harris
Max Riemelt
Jonathan Groff
Brian J. Smith
Telma Hopkins
Eréndira Ibarra
Jessica Henwick
Priyanka Chopra Jonas
Toby Onwumere

Filmagenda van Matrix Resurrections

Matrix Resurrections

Wil jij weten waar Matrix Resurrections op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Matrix Resurrections draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Matrix Resurrections informatie

Benieuwd waar Matrix Resurrections over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Matrix Resurrections. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Matrix Resurrections al heeft ontvangen.

Matrix Resurrections trailer

Benieuwd of Matrix Resurrections iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Matrix Resurrections jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Matrix Resurrections kunt kijken!