https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/130832-297d8b54d99c9b6d9a209634f5009194fb92594b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Matthias et Maxime (2020)

12 Seks Grof taalgebruik

Bekijk trailer

Matthias et Maxime

12 Seks Grof taalgebruik
119 minuten 25-06-2020

Recensies Matthias et Maxime

Filmposter Matthias et Maxime

Matthias en Maxime maken deel uit van een hechte vriendengroep die, nu ze allen de dertig naderen, uit elkaar begint te vallen. Maxime, wiens leven een stuk minder soepel verlopen is dan dat van de ambitieuze advocaat Matthias, besluit zijn geluk te gaan zoeken in Australië. In de dagen voor zijn vertrek komen er echter onverwachte emoties boven als ze tijdens een feest worden gestrikt voor een kusscène in een project van een filmstudent. De kus wekt gevoelens op waar ze zich geen raad mee weten en veroorzaakt een dramatische kloof tussen de vrienden als gevolg. Om verder te kunnen gaan, zullen ze moeten beslissen wat ze van elkaar én voor zichzelf in het leven willen.
Matthias et Maxime Matthias et Maxime Matthias et Maxime
Filmposter Filmposter Matthias et Maxime

Regisseur Matthias et Maxime

Xavier Dolan

Schrijvers Matthias et Maxime

Onbekend

Cast Matthias et Maxime

Anne Dorval
Xavier Dolan
Pier-Luc Funk
Micheline Bernard
Samuel Gauthier
Gabriel D'Almeida-Freitas
Adib Alkhalidey
Antoine Pilon

Filmagenda van Matthias et Maxime

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Matthias et Maxime draait helaas niet in de bioscoop

Matthias et Maxime

Wil jij weten waar Matthias et Maxime op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Matthias et Maxime draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Matthias et Maxime informatie

Benieuwd waar Matthias et Maxime over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Matthias et Maxime. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Matthias et Maxime al heeft ontvangen.

Matthias et Maxime trailer

Benieuwd of Matthias et Maxime iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Matthias et Maxime jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Matthias et Maxime kunt kijken!