Mauvais Sang (1986)

12 Angst Geweld

Mauvais Sang

12 Angst Geweld
113 minuten Drama, Misdaad, Romantiek, Crime 1986

Recensies Mauvais Sang

Metacritic: 74,1
MovieMeter: 3,54
Rotten Tomatoes 92

Filmposter Mauvais Sang

Aan het einde van de 20e eeuw wordt Parijs geteisterd door STBO, een ziekte die wordt overgedragen wanneer mensen met elkaar vrijen zonder werkelijk lief te hebben. Twee rivaliserende groepen zijn erop uit een kweek te stelen van het gevreesde virus. Alex is een vingervlugge jongeman die zijn vader, een vermoorde gangster, zal vervangen bij de geplande diefstal. Alles verloopt volgens plan totdat Alex Anna ontmoet. Hij is overdonderd door haar schoonheid. Wanneer de tijd is gekomen om de kweek te stelen, heeft hij plots weer een reden om te leven; enkel de aankomst van een wat oudere Amerikaanse gangster dreigt zijn nieuwe levensplannen te verstoren.
Filmposter Filmposter Mauvais Sang

Regisseur Mauvais Sang

Leos Carax

Schrijvers Mauvais Sang

Leos Carax

Cast Mauvais Sang

Denis Lavant
Juliette Binoche
Michel Piccoli
Hans Meyer

Filmagenda van Mauvais Sang

Mauvais Sang

Wil jij weten waar Mauvais Sang op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mauvais Sang draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mauvais Sang informatie

Benieuwd waar Mauvais Sang over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mauvais Sang. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mauvais Sang al heeft ontvangen.

Mauvais Sang trailer

Benieuwd of Mauvais Sang iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mauvais Sang jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mauvais Sang kunt kijken!