Mauvaises fréquentations (2020)

Mauvaises fréquentations

98 minuten 04-08-2020
Delphine is vijftien jaar, beschermd opgevoed en altijd keurig op tijd thuis. Dit verandert vanaf het moment dat Olivia bij haar in de klas komt te zitten. De lange, opvallend geklede Olivia is duidelijk anders dan de anderen. Al gauw blijkt dat de twee meisjes ondanks hun verschillende achtergrond veel met elkaar gemeen hebben. Allebei hebben ze de sterke drang om aan een voorspelbaar leven te ontsnappen en tussen hen onstaat een hechte vriendschap. Het leven van Delphine verandert daardoor drastisch: ze gaat samen met Olivia uit en komt op wilde feesten waar natuurlijk ook jongens zijn. Op één van die party's ontmoet ze de iets oudere Laurent. Ze wordt verliefd op hem en haar wereld raakt vervuld van seks en muziek. Delphine belandt vervolgens in een roes en verliest alle gevoel voor de werkelijkheid.

Regisseur Mauvaises fréquentations

Onbekend

Schrijvers Mauvaises fréquentations

Onbekend

Cast Mauvaises fréquentations

Onbekend

Mauvaises fréquentations

Wil jij weten waar Mauvaises fréquentations op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mauvaises fréquentations draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mauvaises fréquentations informatie

Benieuwd waar Mauvaises fréquentations over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mauvaises fréquentations. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mauvaises fréquentations al heeft ontvangen.

Mauvaises fréquentations trailer

Benieuwd of Mauvaises fréquentations iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mauvaises fréquentations jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mauvaises fréquentations kunt kijken!