Art in Cinema: Maverick Modigliani (2021)

Art in Cinema: Maverick Modigliani

90 minuten 15-01-2021
De grootste verzamelaars van de werken van Modigliani, Paul Alexander en Jonas Netter, exposeren hun collectie in Museo delle Città in Livorno, de geboortestad van de kunstenaar. Uit de tragische dood van Amedeo Modigliani, slechts zesendertig jaar oud, en zijn suïcidale partner Jeanne Hébuterne, werd de onsterfelijke legende van de Italiaanse schilder uit Montparnasse geboren, een moderne erfgenaam van de meesters van de Renaissance en het embleem van een Boheemse wereld die eeuwig was opgeschort tussen de vraatzuchtige sensualiteit van een verloren jeugd.

Regisseur Art in Cinema: Maverick Modigliani

Valeria Parisi

Schrijvers Art in Cinema: Maverick Modigliani

Onbekend

Cast Art in Cinema: Maverick Modigliani

Onbekend

Filmagenda van Art in Cinema: Maverick Modigliani

Art in Cinema: Maverick Modigliani

Wil jij weten waar Art in Cinema: Maverick Modigliani op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Art in Cinema: Maverick Modigliani draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Art in Cinema: Maverick Modigliani informatie

Benieuwd waar Art in Cinema: Maverick Modigliani over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Art in Cinema: Maverick Modigliani. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Art in Cinema: Maverick Modigliani al heeft ontvangen.

Art in Cinema: Maverick Modigliani trailer

Benieuwd of Art in Cinema: Maverick Modigliani iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Art in Cinema: Maverick Modigliani jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Art in Cinema: Maverick Modigliani kunt kijken!