https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/214763-4a17f20e1e0456040305496a52487449929754bc/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Mavka (2023)

6
Het jonge meisje Mavka is de Beschermer van het Woud met als belangrijkste taak om het woud te bewaken tegen hun vijand: de mens. Maar dan wordt ze verliefd op de jonge dorpeling Lucas.

Mavka

6
99 minuten 19-04-2023

Filmposter Mavka

Het jonge meisje Mavka is de Beschermer van het Woud met als belangrijkste taak om het woud te bewaken tegen hun vijand: de mens. Maar dan wordt ze verliefd op de jonge dorpeling Lucas.

Al zo lang als de mens zich kan herinneren kennen de uitgestrekte Oekraïense bossen talloze geheimen en mysteries. Er wonen wonderlijke wezens tussen eeuwenoude bomen die hun heilige rijk trouw bewaken. Eén van hen is het jonge meisje Mavka. Zij is gekozen tot Beschermer van het Woud en haar belangrijkste taak is het Woud én zijn Hart – de Bron van het Leven – te beschermen tegen hun vijand: de mens. Wanneer de bescheiden, muzikale dorpsjongen Lucas in het Woud terecht komt, ontmoet hij Mavka. Zij raakt betoverd door zijn muziek en er bloeit een verboden liefde op tussen de twee. Dan verschijnt ook nog de hebzuchtige Kylina ten tonele die erop uit is om het Hart van het Woud in handen te krijgen. Zij deinst nergens voor terug en misbruikt de opbloeiende liefde tussen Mavka en Lucas om in het Woud door te dringen. Lukt het Mavka om het Woud te redden? Kan de muziek van Lucas wonderen verrichten? En kunnen ze samen het kwaad overwinnen?

Bekijk het aanbod van Mavka

Regisseurs Mavka

Oleh Malamuzh

Oleksandra Ruban

Schrijvers Mavka

Onbekend

Cast Mavka

Onbekend

Mavka

Wil jij weten waar Mavka op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mavka draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mavka informatie

Benieuwd waar Mavka over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mavka. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mavka al heeft ontvangen.

Mavka trailer

Benieuwd of Mavka iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mavka jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mavka kunt kijken!