Mayerling (1967)

Mayerling

140 minuten Drama, Romantiek, Historisch 1967

Recensies Mayerling

MovieMeter: 2,5

Filmposter Mayerling

Oostenrijk 1880. Het gedrag van kroonprins Rudolph is voortdurend een doorn in het oog van zijn vader Keizer Franz Joseph. Hij verenigd zich met politieke oproerkraaiers in de hoop het land te hervormen. Hij spendeert meer tijd met zijn minnaressen dan met zijn vrouw Stephanie. Het geduld van de keizer raakt op als zijn zoon publiekelijk een affaire begint met de jonge Maria Vetsera. Onder grote druk gaat Rudolph overstag en belooft hij niet langer dan 1 maand met Maria door te brengen.
Filmposter Filmposter Mayerling

Regisseur Mayerling

Terence Young

Schrijvers Mayerling

Terence Young

Claude Anet

Denis Cannan

Michel Arnold

Cast Mayerling

Catherine Deneuve
James Mason
Omar Sharif
Ava Gardner

Filmagenda van Mayerling

Mayerling

Wil jij weten waar Mayerling op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mayerling draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mayerling informatie

Benieuwd waar Mayerling over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mayerling. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mayerling al heeft ontvangen.

Mayerling trailer

Benieuwd of Mayerling iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mayerling jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mayerling kunt kijken!