Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam (2023)

Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam

04-12-2023
Welke keuzes maakt Amsterdam als stad? Gaat ze de allerlaatste vruchtbare grond volbouwen met grote hallen? Of kiest ze voor een alternatief? In Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam neemt regisseur Bart Melief ons mee op zijn zoektocht naar de antwoorden op deze vragen.

Regisseur Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam

Bart Melief

Schrijvers Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam

Onbekend

Cast Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam

Onbekend

Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam

Wil jij weten waar Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam informatie

Benieuwd waar Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam al heeft ontvangen.

Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam trailer

Benieuwd of Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Meer, de strijd om de laatste akkers van Amsterdam kunt kijken!