Mees Kees In De Wolken

Mees Kees In De Wolken

72 minuten Familie 11-12-2019
Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem te helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan! Terwijl mevrouw Dreus klas 6B de wals leert dansen voor op het feest, lijkt voor Tobias alles mis te gaan. Kan Mees Kees op tijd zijn hoogtevrees overwinnen en  Tobias redden zodat het feest door kan gaan?

Geregisseerd door

Martijn Smits

Schrijvers

Tijs van Marle

Mirjam Oldenhave

Cast

Sanne Wallis de Vries
Leendert de Ridder
Raymonde de Kuyper
Raymonde de Kuyper
Ellie de Lange
Jochen Otten

Alternatieve titels

Mees Kees In De Wolken

Mees Kees in de Wolken

Bioscoopagenda van Mees Kees In De Wolken

Mees Kees In De Wolken

Wil jij weten waar Mees Kees In De Wolken op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mees Kees In De Wolken draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mees Kees In De Wolken informatie

Benieuwd waar Mees Kees In De Wolken over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mees Kees In De Wolken. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mees Kees In De Wolken al heeft ontvangen.

Mees Kees In De Wolken trailer

Benieuwd of Mees Kees In De Wolken iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mees Kees In De Wolken jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mees Kees In De Wolken kunt kijken!