https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/128953-94b2a9cc89a65051bb14ac1a9d856d624778c1b8/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Mees Kees In De Wolken (2019)

AL
Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem te helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan.

Bekijk trailer

Mees Kees In De Wolken

AL
72 minuten Familie 11-12-2019

Recensies Mees Kees In De Wolken

Filmposter Mees Kees In De Wolken

Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem te helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan.

De school waar Mees Kees lesgeeft bestaat 50 jaar en directrice Dreus besluit dit te vieren met een groot galafeest. In klas 6b wordt het opeens heel spannend wie met wie naar deze dansavond gaat. Tobias is zo verlegen dat hij Hasna niet durft te vragen en Hasna heeft andersom hetzelfde probleem. Mees Kees zou ze wel willen helpen, maar hij heeft zijn eigen zorgen. Marie Louise heeft hem voor zijn verjaardag een ballonvaart cadeau gegeven, maar Mees Kees heeft vreselijke hoogtevrees! Gelukkig steunt de hele klas hem. Zij durven ook heel veel dingen niet. Zoals dansen op het schoolfeest! Als Mees Kees dit aan mevrouw Dreus vertelt, last ze prompt uitgebreide danslessen in met Rumba, Tango en Chachacha. Terwijl Tobias en Hasna om elkaar heen draaien en Mees Kees Marie Louise probeert te ontlopen, bereidt Dreus in het geheim een grote verrassing voor het jubileumfeest voor.
Mees Kees In De Wolken Mees Kees In De Wolken Mees Kees In De Wolken Mees Kees In De Wolken Mees Kees In De Wolken Mees Kees In De Wolken
Filmposter Filmposter Mees Kees In De Wolken

Regisseur Mees Kees In De Wolken

Martijn Smits

Schrijvers Mees Kees In De Wolken

Tijs van Marle

Mirjam Oldenhave

Cast Mees Kees In De Wolken

Sanne Wallis de Vries
Leendert de Ridder
Raymonde de Kuyper
Raymonde de Kuyper
Ellie de Lange
Jochen Otten

Filmagenda van Mees Kees In De Wolken

Mees Kees In De Wolken

Wil jij weten waar Mees Kees In De Wolken op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mees Kees In De Wolken draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mees Kees In De Wolken informatie

Benieuwd waar Mees Kees In De Wolken over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mees Kees In De Wolken. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mees Kees In De Wolken al heeft ontvangen.

Mees Kees In De Wolken trailer

Benieuwd of Mees Kees In De Wolken iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mees Kees In De Wolken jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mees Kees In De Wolken kunt kijken!