Melancholia

Melancholia

135 minuten 2011
Metacritic: 80,1
MovieMeter: 3,41
Rotten Tomatoes 79
'Melancholia' vertelt het verhaal van een groep mensen die moet zien om te gaan met het sterven van de Aarde. Onder hen zijn de twee zussen Justine (Kirsten Dunst) en Claire (Charlotte Gainsbourg). Justine staat op het punt om te trouwen, als er plotseling een enorme planeet genaamd ‘Melancholia’ kennelijk dreigend dicht bij de aarde opdoemt...

Geregisseerd door

Lars von Trier

Schrijvers

Lars von Trier

Cast

Charlotte Gainsbourg
Kiefer Sutherland
Kirsten Dunst
Brady Corbet
Alexander Skarsgård

Bioscoopagenda van Melancholia

Helaas draait Melancholia niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2011.

Melancholia

Wil jij weten waar Melancholia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Melancholia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Melancholia informatie

Benieuwd waar Melancholia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Melancholia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Melancholia al heeft ontvangen.

Melancholia trailer

Benieuwd of Melancholia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Melancholia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Melancholia kunt kijken!