Memento

Memento

113 minuten Misdaad, Mysterie, Thriller 2000
Metacritic: 80,1
MovieMeter: 3,91
Rotten Tomatoes 92
Leonard is een onderzoeker voor een verzekeringsmaatschappij. Zijn geheugen is ernstig beschadigd na een poging in te grijpen bij de moord van z'n vrouw. Leonard is uit op wraak, maar door z'n slechte geheugen kan hij alleen behoorlijk functioneren door het constant maken van aantekeningen, tatoeages en het maken van polaroid foto's.

Geregisseerd door

Christopher Nolan

Schrijvers

Christopher Nolan

Jonathan Nolan

Cast

Joe Pantoliano
Carrie-Anne Moss
Guy Pearce
Mark Boone Junior

Bioscoopagenda van Memento

Helaas draait Memento niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2000.

Memento

Wil jij weten waar Memento op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Memento draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Memento informatie

Benieuwd waar Memento over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Memento. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Memento al heeft ontvangen.

Memento trailer

Benieuwd of Memento iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Memento jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Memento kunt kijken!