Memoria (2022)

AL

Memoria

AL
136 minuten 03-02-2022
Sinds Jessica een keer door een luide knal is opgeschrikt bij het aanbreken van de dag, kan ze niet meer slapen. Als ze richting Bogotá gaat om haar zus te bezoeken, raakt ze bevriend met archeologe Agnes. Het besluit Agnes op een dag bij haar werkplaats op te zoeken heeft de ontmoeting met Hernan tot gevolg, met wie ze bijzondere herinneringen deelt. Als de dag ten einde loopt, ervaart Jessica een hernieuwd gevoel van helderheid.

Regisseurs Memoria

Apichatpong Weerasethakul

Apichatpong W eerasethakul

Schrijvers Memoria

Onbekend

Cast Memoria

Tilda Swinton
Jeanne Balibar
Daniel Giménez Cacho

Filmagenda van Memoria

Memoria

Wil jij weten waar Memoria op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Memoria draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Memoria informatie

Benieuwd waar Memoria over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Memoria. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Memoria al heeft ontvangen.

Memoria trailer

Benieuwd of Memoria iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Memoria jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Memoria kunt kijken!