Memory (2022)

16 Geweld Grof taalgebruik

Memory

16 Geweld Grof taalgebruik
115 minuten 2022

Filmposter Memory

De ervaren huurmoordenaar Alex Lewis komt in een hachelijke situatie te zitten. Hij weigert een opdracht uit te voeren als die niet strookt met zijn erecode. Hierdoor wordt hij achternagezeten door zijn opdrachtgevers die hem uit de weg willen ruimen. Ook de FBI-agent Vincent Serra moet hij in het oog houden. Alex sukkelt evenwel met zijn gezondheid wanneer de eerste tekenen van de ziekte van Alzheimer zichtbaar worden.
Filmposter Filmposter Memory

Regisseur Memory

Martin Campbell

Schrijvers Memory

Onbekend

Cast Memory

Monica Bellucci
Liam Neeson
Guy Pearce

Filmagenda van Memory

Memory

Wil jij weten waar Memory op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Memory draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Memory informatie

Benieuwd waar Memory over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Memory. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Memory al heeft ontvangen.

Memory trailer

Benieuwd of Memory iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Memory jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Memory kunt kijken!