Mes Freres, et Moi (2021)

Angst Grof taalgebruik

Mes Freres, et Moi

Angst Grof taalgebruik
2021

Filmposter Mes Freres, et Moi

Nour is 14 jaar. Hij woont in een volksbuurt bij de zee. Hij staat op het punt een zomer door te brengen die gekenmerkt wordt door de tegenslagen van zijn oudere broers, de ziekte van zijn moeder en een taakstraf. Terwijl hij een gang in zijn school schildert, ontmoet hij Sarah, een operazangeres die een zomercursus leidt. Het wordt een ontmoeting die nieuwe horizonten voor hem zal openen...
Filmposter Filmposter Mes Freres, et Moi

Regisseur Mes Freres, et Moi

Yohan Manca

Schrijvers Mes Freres, et Moi

Onbekend

Cast Mes Freres, et Moi

Judith Chemla
Dali Benssalah
Maël Rouin Berrandou

Filmagenda van Mes Freres, et Moi

Mes Freres, et Moi

Wil jij weten waar Mes Freres, et Moi op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mes Freres, et Moi draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mes Freres, et Moi informatie

Benieuwd waar Mes Freres, et Moi over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mes Freres, et Moi. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mes Freres, et Moi al heeft ontvangen.

Mes Freres, et Moi trailer

Benieuwd of Mes Freres, et Moi iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mes Freres, et Moi jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mes Freres, et Moi kunt kijken!