Mes Petites Amoureuses (1973)

Mes Petites Amoureuses

123 minuten Drama 1973

Recensies Mes Petites Amoureuses

MovieMeter: 3,56
Rotten Tomatoes 80

Filmposter Mes Petites Amoureuses

De zoon van een ongehuwde moeder, die door zijn grootmoeder is grootgebracht, wordt door zijn moeder in huis genomen als ze gaat samenwonen met een Spaanse gastarbeider. Zijn moeder kan zijn studie echter niet betalen. Hij neemt daarom een baantje bij een fietsenmaker, om in de kosten bij te dragen. Van de andere jongens in het dorp leert hij alles over meisjes. Als hij een jaar later zijn grootmoeder bezoekt blijkt hij sneller volwassen te zijn geworden dan zijn oude vrienden.
Filmposter Filmposter Mes Petites Amoureuses

Regisseur Mes Petites Amoureuses

Jean Eustache

Schrijvers Mes Petites Amoureuses

Jean Eustache

Cast Mes Petites Amoureuses

Ingrid Caven
Jacqueline Dufranne
Martin Loeb
Jacques Romain

Filmagenda van Mes Petites Amoureuses

Mes Petites Amoureuses

Wil jij weten waar Mes Petites Amoureuses op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mes Petites Amoureuses draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mes Petites Amoureuses informatie

Benieuwd waar Mes Petites Amoureuses over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mes Petites Amoureuses. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mes Petites Amoureuses al heeft ontvangen.

Mes Petites Amoureuses trailer

Benieuwd of Mes Petites Amoureuses iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mes Petites Amoureuses jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mes Petites Amoureuses kunt kijken!