https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/181309-3539f19f4d4ac1b469fb7d193245aa482cc752c1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Meskina (2021)

AL Grof taalgebruik
Meskina is een sprankelende moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk.

Meskina

AL Grof taalgebruik
94 minuten 22-07-2021

Recensies Meskina

Filmposter Meskina

Meskina is een sprankelende moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk.

Hoe ziet een modern sprookje eruit als de prins van zijn witte paard valt en de prinses er zelf op klimt? Wanneer je als vrouw de dertig aantikt, verwacht iedereen van alles en nog wat van je. Leyla heeft geen man, geen kind, geen duidelijk carrièrepad en wordt daarom bestempeld als ‘Meskina’; zieligerd. Ze probeert tussen de luidruchtige meningen om haar heen haar eigen stem te horen en erachter te komen wie ze is, wat ze wil en wat haar eigenlijk gelukkig maakt. Tijdens deze zoektocht werkt ze zich flink in de nesten en belandt ze in hilarische en herkenbare situaties. Meskina is een sprankelende moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk. Meskina is de nieuwe bioscoopfilm van de makers van de succesvolle theatervoorstelling Melk & Dadels met onder andere Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar, Soundos el Ahmadi en Bilal Wahib.

Bekijk het aanbod van Meskina

Regisseur Meskina

Daria Bukvić

Schrijvers Meskina

Onbekend

Cast Meskina

Maryam Hassouni
Vincent Banic
Najib Amhali
Nasrdin Dchar
Bilal Wahib
Oscar Aerts
Rachida Iaallala
Soundos El Ahmadi
Olaf Ait Tami
Jouman Fattal
Sisi Bolatini

Meskina

Wil jij weten waar Meskina op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Meskina draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Meskina informatie

Benieuwd waar Meskina over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Meskina. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Meskina al heeft ontvangen.

Meskina trailer

Benieuwd of Meskina iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Meskina jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Meskina kunt kijken!