Met je hoofd in de wolken (2022)

Met je hoofd in de wolken

50 minuten 25-09-2022
Met je hoofd in de wolken is een korte film compilatie met uiteenlopende verhalen uit de hele wereld, speciaal geselecteerd voor de allerkleinsten. In deze films lopen de personages soms letterlijk en figuurlijk met hun hoofd in de wolken: van een draakje dat helemaal bovenop een berg wolken maakt tot een giraffe met een extra lange nek, die daardoor nooit meer hoeft te schuilen voor de regen. De definitieve selectie wordt deze zomer samengesteld, maar in ieder geval zal het moderne sprookje Luce en de rots (winnaar juryprijs Berlinale Generation) onderdeel zijn van deze compilatie. In deze prachtige, kleurrijke korte animatie raakt Luce bevriend met een verdwaalde rots en helpt ze hem een nieuw thuis te vinden.

Regisseur Met je hoofd in de wolken

Onbekend

Schrijvers Met je hoofd in de wolken

Onbekend

Cast Met je hoofd in de wolken

Onbekend

Filmagenda van Met je hoofd in de wolken

Met je hoofd in de wolken

Wil jij weten waar Met je hoofd in de wolken op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Met je hoofd in de wolken draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Met je hoofd in de wolken informatie

Benieuwd waar Met je hoofd in de wolken over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Met je hoofd in de wolken. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Met je hoofd in de wolken al heeft ontvangen.

Met je hoofd in de wolken trailer

Benieuwd of Met je hoofd in de wolken iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Met je hoofd in de wolken jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Met je hoofd in de wolken kunt kijken!