Met zonder ballen (2024)

Met zonder ballen

16-06-2024
Documentaire Met zonder ballen gaat over een kind dat zijn weg steeds meer vindt en een moeder in verwarring, doordat ze zijn tempo amper kan bijbenen. Met ruimte voor alle misverstanden, zorgen en clichés, geeft deze film een inkijk in de realiteit van een kind in transitie.

Regisseur Met zonder ballen

Luca Meisters

Schrijvers Met zonder ballen

Onbekend

Cast Met zonder ballen

Flip Zonne Zuijderland
Inez Derksen

Met zonder ballen

Wil jij weten waar Met zonder ballen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Met zonder ballen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Met zonder ballen informatie

Benieuwd waar Met zonder ballen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Met zonder ballen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Met zonder ballen al heeft ontvangen.

Met zonder ballen trailer

Benieuwd of Met zonder ballen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Met zonder ballen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Met zonder ballen kunt kijken!