Metallica S&M 2

Metallica S&M 2

De iconische metalband Metallica en het San Francisco Symphony Orchestra bundelen opnieuw hun krachten voor 2 bijzondere jubileumconcerten, ter ere van het twintigjarig jubileum van Metallica's baanbrekende S&M concerten en album met het San Francisco Symphony Orchestra. Zie Metallica nog een keer optreden met de San Francisco Symphony Orchestra onder begeleiding van de legendarische dirigent Michael Tilson Thomas die een gedeelte van de show leidt, en daarmee begint aan zijn laatste seizoen in San Francisco. De show is live opgenomen op 6 en 8 september. De shows staan mede stil bij de opening van het ultramoderne Chase Centre, een historische toevoeging aan de waterkant van de stad. Inclusief de Metallica “klassiekers” uit de 1999 S&M release en symfonische versies van nieuwe nummers, geeft deze bioscoop uitbreng miljoenen fans over de hele wereld de kans om terug te gaan in de tijd en de show te ervaren op het grote bioscoopscherm.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Metallica S&M 2

Helaas draait Metallica S&M 2 niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 27-01-2020.

Metallica S&M 2

Wil jij weten waar Metallica S&M 2 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Metallica S&M 2 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Metallica S&M 2 informatie

Benieuwd waar Metallica S&M 2 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Metallica S&M 2. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Metallica S&M 2 al heeft ontvangen.

Metallica S&M 2 trailer

Benieuwd of Metallica S&M 2 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Metallica S&M 2 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Metallica S&M 2 kunt kijken!