Metropolis (2000)

Metropolis

108 minuten Drama, Animatie, Thriller, Science fiction, Avontuur 2000

Recensies Metropolis

Metacritic: 75,1
MovieMeter: 3,34
Rotten Tomatoes 86

Filmposter Metropolis

Kenichi en zijn oom onderzoeken een illegaal experiment in de megastad Metropolis. Beiden ontdekken dat het gaat om een supermens genaamd Tima die over de wereld moet heersen onder het beheer van Duke Red. Maar de 'zoon' van Duke Red is daar fel op tegen en probeert alles om het hele plan te saboteren.
Filmposter Filmposter Metropolis

Regisseur Metropolis

Rintaro

Schrijvers Metropolis

Katsuhiro Ôtomo

Osamu Tezuka

Marc Handler

Cast Metropolis

Tarô Ishida
Kôki Okada
Kei Kobayashi
Kouki Okada
Yuka Imoto

Filmagenda van Metropolis

Metropolis

Wil jij weten waar Metropolis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Metropolis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Metropolis informatie

Benieuwd waar Metropolis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Metropolis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Metropolis al heeft ontvangen.

Metropolis trailer

Benieuwd of Metropolis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Metropolis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Metropolis kunt kijken!