Music Film Festival: Trance (2022)

Music Film Festival: Trance

104 minuten 12-08-2022
Spaanse documentaire over Madrileense flamenco-artiest Jorge Pardo, jarenlang vaste begeleider van flamenco-grootheid Paco de Lucía. Twee jaar lang begeleidde regisseur Emilio Belmonte de legendarische fluitist en saxofonist van het sextet van Paco de Lucía op zijn reizen door Spanje en de wereld. Onderweg ontmoeten ze uitzonderlijke muzikanten, zoals Chick Corea, Niño Josele, Duquende en Ana Morales. Q&A met Jorge Pardo & bandleden (live in zaal) TRANCE is een reis naar het hart van de flamencomuziek van Jorge Pardo, een essentiële artiest om de evolutie van de hedendaagse flamenco te begrijpen. Twee jaar lang begeleiden regisseur Emilio Belmonte en zijn team de legendarische fluitist en saxofonist van het sextet van Paco de Lucía op zijn reizen door Spanje en de wereld om uitzonderlijke muzikanten te ontmoeten (o.a. Chick Corea, Niño Josele, Duquende, Ana Morales). om een speciaal concert te organiseren, een show die TRANCE gaat heten. Deze flamenco roadmovie heeft uitzonderlijke muzikale momenten en veel moeilijkheden voor de meester van flamenco-jazz fusion. Jorge Pardo's charisma, zijn opvatting van kunst als leven en leven als kunst zijn de drijvende kracht achter TRANCE, een van de meest ambitieuze muziekfilms van de afgelopen jaren.

Regisseur Music Film Festival: Trance

Onbekend

Schrijvers Music Film Festival: Trance

Onbekend

Cast Music Film Festival: Trance

Onbekend

Filmagenda van Music Film Festival: Trance

Music Film Festival: Trance

Wil jij weten waar Music Film Festival: Trance op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Music Film Festival: Trance draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Music Film Festival: Trance informatie

Benieuwd waar Music Film Festival: Trance over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Music Film Festival: Trance. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Music Film Festival: Trance al heeft ontvangen.

Music Film Festival: Trance trailer

Benieuwd of Music Film Festival: Trance iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Music Film Festival: Trance jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Music Film Festival: Trance kunt kijken!