https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126938-1092ee6fbdac7b353b661d4ef0d2e3ca9551a41a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Mi Vida (2019)

AL
Mi Vida is een film over het realiseren van je dromen en over de verwachtingen die we hebben van ons leven, onze toekomst en onze vriendschappen. En over de bereidheid en durf van een dappere, drieënzestigjarige vrouw om die verwachtingen en dromen waar t

Mi Vida

AL
88 minuten 21-11-2019

Recensies Mi Vida

Filmposter Mi Vida

Mi Vida is een film over het realiseren van je dromen en over de verwachtingen die we hebben van ons leven, onze toekomst en onze vriendschappen. En over de bereidheid en durf van een dappere, drieënzestigjarige vrouw om die verwachtingen en dromen waar t

Kapster Lou (63) uit Schiedam koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar dat gaat niet met de zorg voor haar kinderen en kleinkinderen. Een stukje van de taart dan maar: Een cursus Spaans in Cádiz. Ver weg van alles wat ze kent. In een kinderbed bij een gastgezin, tussen feestvierende studenten. Wat had ze eigenlijk gedacht? Toch begint ze zich thuis te voelen in de gastvrije stad aan zee. Ze vindt een nieuwe kamer en sluit vriendschap met haar lerares Spaans, Andrea, die haar aanmoedigt haar droom waar te maken en een kapsalon in Cádiz te openen. Maar dan staat haar zwangere dochter Barbara ineens onaangekondigd op de stoep. Zij vindt Lou’s verhuisplannen ‘belachelijk’ en ‘egocentrisch’. Haar moeder hoort in Schiedam, bij haar kinderen en kleinkinderen. En ook zoon Ronny, die in een scheiding ligt, voelt zich verraden als hij hoort dat zijn moeder ver van huis een nieuw leven wil gaan opbouwen. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen? Lou staat voor een dilemma, kiest ze voor haar eigen leven, of dat van haar familie? Mi Vida is een film over het realiseren van je dromen en over de verwachtingen die we hebben van ons leven, onze toekomst en onze vriendschappen. En over de bereidheid en durf van een dappere, drieënzestigjarige vrouw om die verwachtingen en dromen waar te maken.

Regisseur Mi Vida

Norbert ter Hall

Schrijvers Mi Vida

Roos Ouwehand

Cast Mi Vida

Diewertje Dir
Loes Luca
Elvira Mínguez
Anniek Pheifer
Verónica Echegui
Bella Agossou
Carmina Barrios
Loic Bellemans
Eugenia Verdu
Fermi Reixach
Ida Ogbamichael
Jason Mba
Mark Kraan

Filmagenda van Mi Vida

Mi Vida

Wil jij weten waar Mi Vida op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mi Vida draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mi Vida informatie

Benieuwd waar Mi Vida over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mi Vida. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mi Vida al heeft ontvangen.

Mi Vida trailer

Benieuwd of Mi Vida iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mi Vida jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mi Vida kunt kijken!