Midnight in Paris (2010)

Midnight in Paris

94 minuten Komedie, Fantasie, Romantiek 2010

Recensies Midnight in Paris

Metacritic: 81,1
MovieMeter: 3,37
Rotten Tomatoes 93

Filmposter Midnight in Paris

'Midnight in Paris' vertelt het verhaal over een jong Amerikaans koppel (Rachel McAdams & Owen Wilson) dat in het najaar zal trouwen en alvast een reis naar Parijs maakt. De stad heeft een onmiskenbare aantrekkingskracht op de twee, maar vooral op de jongeman die verliefd wordt op de lichtstad. Al gauw neemt zijn leven een nieuwe wending...
Filmposter Filmposter Midnight in Paris

Regisseur Midnight in Paris

Woody Allen

Schrijvers Midnight in Paris

Woody Allen

Cast Midnight in Paris

Owen Wilson
Rachel McAdams
Marion Cotillard
Kurt Fuller
Mimi Kennedy

Filmagenda van Midnight in Paris

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Midnight in Paris draait helaas niet in de bioscoop

Midnight in Paris

Wil jij weten waar Midnight in Paris op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Midnight in Paris draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Midnight in Paris informatie

Benieuwd waar Midnight in Paris over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Midnight in Paris. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Midnight in Paris al heeft ontvangen.

Midnight in Paris trailer

Benieuwd of Midnight in Paris iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Midnight in Paris jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Midnight in Paris kunt kijken!