Midway

Pearl Harbor was slechts het begin..

Bekijk trailer

Midway

138 minuten Actie, Oorlog 07-11-2019
Pearl Harbor was slechts het begin..

De Amerikaanse marine weet zich te herstellen nadat de Japanners in december 1941 dachten de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor geheel tot zinken te hebben gebracht. Met hun overgebleven vliegdekschepen gaan de troepen in juni 1942 opnieuw de keiharde strijd aan, dit keer om het strategische eiland Midway in de Stille Oceaan. Door middel van spionage en gewaagde oorlogstactieken weten de Amerikanen - die sterk in de minderheid waren - met de slag om Midway het tij van de oorlog te keren. Met o.a. Woody Harrelson, Ed Skrein, Luke Evans, Nick Jonas, Patrick Wilson en Mandy Moore.

Geregisseerd door

Roland Emmerich

Chris Jordan

Sabine Emiliani

Schrijvers

Sabine Emiliani

Wes Tooke

Cast

Dennis Quaid
Patrick Wilson
Aaron Eckhart
Luke Evans
Ed Skrein
Nick Jonas

Bioscoopagenda van Midway

Helaas draait Midway niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 07-11-2019.

Midway

Wil jij weten waar Midway op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Midway draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Midway informatie

Benieuwd waar Midway over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Midway. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Midway al heeft ontvangen.

Midway trailer

Benieuwd of Midway iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Midway jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Midway kunt kijken!