Midway (2019)

12 Angst Geweld Grof taalgebruik

Midway

12 Angst Geweld Grof taalgebruik
2019

Recensies Midway

Metacritic: 47,1
Rotten Tomatoes 43

Filmposter Midway

Gebaseerd op de slag bij Midway. Deze duurde van 4 juni 1942 tot 7 juni 1942, waarbij de Amerikanen tegen de Japanners vochten met veel minder piloten en soldaten, maar toch wisten te winnen en daarmee een keerpunt in de Tweede Wereldoorlog veroorzaakte. In deze film volgen we een aantal personen uit deze gebeurtenis. Waaronder admiraal Chester Nimitz die een commandant was van de vloot op de Grote Oceaan, Wade McClusky was een vliegtuigpiloot tijdens de slag en Edwin Layton was een admiraal die deel uitmaakte van een inlichtingsteam met als doel de posities van de Japanners te verraden. Deze personen waren cruciaal tijdens de slag van Midway, en hun verhaal wordt in deze film verteld.
Filmposter Filmposter Midway

Regisseur Midway

Roland Emmerich

Schrijvers Midway

Wes Tooke

Cast Midway

Woody Harrelson
Patrick Wilson
Luke Evans
Ed Skrein

Filmagenda van Midway

Midway

Wil jij weten waar Midway op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Midway draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Midway informatie

Benieuwd waar Midway over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Midway. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Midway al heeft ontvangen.

Midway trailer

Benieuwd of Midway iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Midway jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Midway kunt kijken!