Mijn Bijzonder Rare Week met Tess

Mijn Bijzonder Rare Week met Tess

82 minuten Familie 2019
Bang om als jongste van de familie alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Maar door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess’ leven voorgoed zal veranderen.

Geregisseerd door

Steven Wouterlood

Schrijvers

Laura van Dijk

Anna Woltz

Cast

Tjebbo Gerritsma
Hans Dagelet
Jennifer Hoffman
Terence Schreurs
Suzan Boogaerdt
Julian Ras
Guido Pollemans
Sonny van Utteren
Sonny Coops Van Utteren
Josephine Arendsen

Alternatieve titels

Mijn Bijzonder Rare Week met Tess

My Extraordinary Summer with Tess

Mijn bijzonder rare week met Tess

Bioscoopagenda van Mijn Bijzonder Rare Week met Tess

Mijn Bijzonder Rare Week met Tess

Wil jij weten waar Mijn Bijzonder Rare Week met Tess op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mijn Bijzonder Rare Week met Tess draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mijn Bijzonder Rare Week met Tess informatie

Benieuwd waar Mijn Bijzonder Rare Week met Tess over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mijn Bijzonder Rare Week met Tess. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mijn Bijzonder Rare Week met Tess al heeft ontvangen.

Mijn Bijzonder Rare Week met Tess trailer

Benieuwd of Mijn Bijzonder Rare Week met Tess iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mijn Bijzonder Rare Week met Tess jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mijn Bijzonder Rare Week met Tess kunt kijken!