Mijn bijzondere rare Week met Tess (2020)

Mijn bijzondere rare Week met Tess

82 minuten 22-10-2020
Herfstvakantie in het Royal Theater met vooraf kidsworkshop filmposters maken. Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen. Bijzonderheden Help de Royal aan filmposters! Vooraf aan de film kun je meedoen aan de workshop filmposters maken. De workshop begint om 12.30 en is inbegrepen bij het filmticket. De workshop is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar. Aanmelden voor de workshop is verplicht in verband met beperkte plekken. Dit doe je door bij het online kopen van je ticket te kiezen voor de optie: film & workshop. Maximaal 1 begeleider per kind.

Regisseur Mijn bijzondere rare Week met Tess

Onbekend

Schrijvers Mijn bijzondere rare Week met Tess

Onbekend

Cast Mijn bijzondere rare Week met Tess

Onbekend

Filmagenda van Mijn bijzondere rare Week met Tess

Mijn bijzondere rare Week met Tess

Wil jij weten waar Mijn bijzondere rare Week met Tess op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mijn bijzondere rare Week met Tess draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mijn bijzondere rare Week met Tess informatie

Benieuwd waar Mijn bijzondere rare Week met Tess over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mijn bijzondere rare Week met Tess. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mijn bijzondere rare Week met Tess al heeft ontvangen.

Mijn bijzondere rare Week met Tess trailer

Benieuwd of Mijn bijzondere rare Week met Tess iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mijn bijzondere rare Week met Tess jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mijn bijzondere rare Week met Tess kunt kijken!